Кефір – популярний кисломолочний продукт, який гармонійно вписується в раціон кожної сім`ї. Такий кисломолочний напій хороший для самостійного застосування, служить основою для страв здорового харчування, додається в різноманітні десерти, на його основі готують тісто для домашньої випічки. Кефір органічний термостатний 2,5% – багатий молочнокислими бактеріями напій. Такий продукт має органічне походження сировини, а кожен етап його виробництва піддається ретельному контролю і відповідає нормам суворої європейської сертифікації органічної продукції. Вживання кефіру налагоджує мікрофлору кишечника і позитивно позначається на його перильстатике, активізує травний процес і метаболізм, покращує провідність нервових імпульсів, знижує проникність стінок судин і стимулює їх очищення, стабілізує серцеву діяльність, зміцнює нирки і печінку, активізує мозкову діяльність, гарантує приплив сил і енергії.